Interimpex Zenica
INTERIMPEX d.o.o. Zenica je firma koja se bavi zastupanjem i distribucijom hemijskih proizvoda visokog kvaliteta, prvenstveno ljepila, silikona, sredstava za ciscenje i slicno vec 10 godina. INTERIMPEX d.o.o. Zenica je generalni zastupnik i distributer visokokvalitetnih ljepila, pur pjena, silikona i montaznih kitova za upotrebu u domacinstvu na principu "uradi sam" poznatih brendova: Gorilla glue and sealants, Technicqll i BauFlex, HI-TEC Oil Europe motorna ulja. Uskoro smo zastupnici i distributeri najpoznatijeg holandskog proizvodjaca sredstava za ciscenje HG. Svi proizvodi posjeduju KOMO certifikat i redovno se podvrgavaju analizama i kontrolama na raznim institutima sirom svijeta. Svi brendovi su europskog porijekla ili se rade po EUROPIAN UNION recepturama sirom svijeta. Najveci dio proizvoda su direktno isporucivi iz naseg magacina ali dobro koordiniranom mrezom transporta grupacije, proizvode koji nisu na stanju mozemo lako i brzo dopremiti do krajnjeg odredista. Sve informacije koje vas interesuju a koje niste pronasli na nasim stranicama svakako potrazite i putem telefona, e-mail-a ili nas posjetite na nasoj adresi.
Strategija

rijec DIREKTORA

Kupovinom nasih proizvoda kupujete kvalitetan proizvod ujedno sigurnost, pouzdanost te garanciju iza koje stojimo. Prvenstveni cilj nam je isporuciti kvalitetan proizvod sa kojim ce krajnji kupac biti u potpunosti zadovoljan. Zbog toga praktikujemo da u nasem asortimanu proizvoda imamo samo visoko kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju sve postavljenje kriterije. INTERIMPEX nije samo isporucioc proizvoda vec se profilira i kao prakticno orjentisani rjesavatelj problema koji radi na smanjenju izdataka kucnog budzeta. Strateskim odabirom odgovarajuceg asortimana rjesavamo mnoge probleme koji su do juce bili izuzetno skupi.

Kvalitet i certifikacija

garantovani KVALITET

Zadovoljan kupac je dio nase misije, kvalitet proizvoda ima prioritet. To cemo dokazati uskoro uvodjenjem sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001-2000. Cilj nam je zadrzati kontinuitet kvalitetnog asortimana proizvoda, optimizacija dogovorenog vremena isporuke i otvorena komunikacija sa poslovnim partnerima i kupcima. INTERIMPEX d.o.o. mjeri i kontrolise koliko su kupci zadovoljni i tezi ka konstantnom unaprijedjenju istog. To je moguce samo ukoliko imamo povratnu informaciju, odnosno dobru medjusobnu komunikaciju.Osim rada na unutrasnjoj certifikaciji sistema upravljanja, INTERIMPEX distribuira samo certificirane proizvode cime se neovisno potvrdjuje kvalitet proizvoda mnogim zahtjevima i visoko postavljenim normama. Kombinacija garantovanog kvaliteta proizvoda i certificirane primjene pruza kupcu trazenu sigurnost. Kvalitet proizvoda se garantuje brojnim holandskim certifikatima KOMO, KIWA, TNO, DNW koji samo potvrdjuju da se radi o visokozahtjevnim i kvalitetnim proizvodima koji zadovoljavaju sve kriterije.

Zalaganje

zadovoljan KUPAC

Svojim zalaganjem stekli smo starus prvaka u ljepila na podrucju BiH. Mi nudimo kupcima sigurnost zalijepljene veze primjenom efektivnih i strucno odabranih komponenti putem primjene kvalitetnog proizvoda. Osim toga nasa informativna sluzba dostupna je 24/7 putem sredstava komunikacije.

Širok asortiman proizvoda

Organizacija

sve na VRIJEME

INTERIMPEX zaposljava 12 uposlenika: direktora, menadzera kljucnih kupaca, komercijalnog menadzera, magacionera, 6 terenskih komercijalista koji observiraju podrucja regionalnih centara: Zenica, Tuzla, Sarajevo, Banja Luka, Mostar i Bihac te na kraju 2 dostavljaca na terenu. Sjediste firme je u Zenici gdje se nalazi centar rukovodjenja, planiranja, logistike i marketinga kao i centralni magacin odakle se vrsi isporuka proizvoda.

Grupacija

nismo SAMI

INTERIMPEX d.o.o. Zenica se nalazi u sastavu IRI Group Netherlands u kojoj se nalaze holandske firme IRI CONSULTANCY, IRI Immobilien, IRI Bouw, RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten. IRI CONSULTANCY se bavi prvenstveno izradom i implementacijom projekata holandskih investicija u BiH putm razlicitih subvencija, zatim pruzanju usluga tek osnovanim firmama, izradi biznis planova, istrazivanja trzista, razradi tenderske dokumentacijei i sl. na podrucju Holandije. IRI Immobilien se nalazi u Njemackoj i bavi se kupoprodajom nekretnina.IRI Bouw se bavi gradjevinskim radovima na podrucju Holandije. RAHMET HOLLAND Internationale uitvaartdiensten se bavi prevozom umrlih osoba iz zemalja Beneluxa na podrucje zemalja.